BettingBetting tips, uge 10 2016

Betting tips, uge 10 2016

Europa Touren er i Thailand, hvor den anden udgave af True Thailand Classic spilles på Black Mountain i Hua Hin.

På PGA Tour gælder det Valspar Championship på Copperhead Course, Innisbrook Resort i Florida.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.True Thailand Classic

Thongchai Jaidee – (Odds 13 / 4,2)
Jaidee trak sig fra Malaysia pga. en virus, og var indlagt tre dage på et hospital i Bangkok. Han meldte afbud til WGC – Cadillac Championship, men han er ambassadør for værtsbanen Black Mountain, som han kender den bedre end de fleste. Han vil forsøge at vinde i hjemlandet, og han var tæt på sidste år, hvor han blev nr. 2.

Scott Hend – (Odds 46 / 10)
Langtslående Scott Hend delte 2. pladsen med Jaidee sidste år. Han førte med et slag inden finalerunden, og har også bevist, at han kan spille den lidt tricky bane.

Thomas Pieters – (Odds 23 / 6,5)
Talentfulde og ligeledes langtslående Thomas Pieters må have været skuffet, da Marcus Fraser skubbede ham ud af WGC feltet. Det har dog givet Pieters god tid til at forberede sig til turneringen i Thailand.Valspar Championship

Jordan Spieth – (Odds 6,5 / 2,38)
Bookmakernes favorit og også min favorit i turneringen, hvor han er forsvarende mester. Hans form er dog ikke den bedste med senest en 17. plads i WGC – Cadillac Championship, et misset cuttet i Northern Trust Open og en 21. plads på Pebble Beach.

Danny Willett – (Odds 21 / 7)
Rykkede helt frem som nr. 11 på verdensranglisten efter en 3. plads i WGC – Cadillac Championship. Det er ikke længe siden, at han vandt Omega Dubai Desert Classic, og han vil formentlig også være med helt fremme på søndag.

Louis Oosthuizen – (Odds 31 / 7,5)
Spiller sin fjerde uge i træk, men har været ret godt spillende med først en 12. plads i Malaysia, en sejr i Australien og en 14. plads i sidste uges WGC turnering.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

WGC – Cadillac Championship

  • Bubba Watson – (Odds 13 / 3,5) – Nr. 2 = kr. 350
  • Rickie Fowler – (Odds 17 / 4,5) – Nr. 8
  • Henrik Stenson – (Odds 26/ 6) – Nr. 28

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 600 dvs. et underskud på kr. 250.

År til dato:

Indsats: kr. 10.200,-
Gevinst: kr. 16.978,-
Samlet: + kr. 6.778,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk