PopulærtPGA TourBerger vandt sin første PGA Tour sejr i Memphis

Berger vandt sin første PGA Tour sejr i Memphis

23-årige Daniel Berger vandt FedEx St. Jude Classic foran Brooks Koepka, Steve Stricker og Phil Mickelson.

Berger førte med tre slag efter tredje runde. Han fik en lidt nervøs start med et treputt for en bogey på 1. hul, men han gik finalerunden i -3. Treputtet kom efter en tre timers pause pga. torden, da Berger blot nåede at slå to slag og et putt inden spillet blev indstillet.

Han vandt i -13 foran Brooks Koepka, Steve Stricker og Phil Mickelson i -10. Dustin Johnson blev nr. 5 i -9 efter dagens bedste runde i -7.

23-årige Daniel Berger blev kåret til Årets rookie på PGA Tour sidste år, og det var som nævnt hans første sejr på PGA Tour.

Mickelson i form inden US Open
For Phil Mickelson var den delte 2. plads en god optakt til US Open i denne uge. Seks gange er Mickelson blevet nr. 2 i US Open, der er den eneste af de fire majors, som han endnu ikke har vindet.

Stricker, Gay, Henley og Noh kom med i The Open
Turneringen var en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen var kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

De fire blev Steve Stricker, Brian Gay, Russell Henley og Seung-Yul Noh, da de øvrige i toppen af leaderboardet allerede var kvalificeret.

FedEx St. Jude Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk