PopulærtPGA TourBerger fører foran Mickelson, Stricker og Points

Berger fører foran Mickelson, Stricker og Points

Daniel Berger fører med tre slag inden finalerunden af FedEx St. Jude Classic. Phil Mickelson er på 2. pladsen, mens Dustin Johnson er ude af topstriden.

23-årige Daniel Berger blev kåret til Årets rookie på PGA Tour sidste år, men har endnu ikke vundet på PGA Tour.

Han har et godt udgangspunkt for at vinde sin første sejr i sin PGA Tour turnering nr. 50, da han fører i -10 foran D.A. Points, Steve Stricker og Phil Mickelson i -7.

Seung-Yul Noh, Colt Knost og Brooks Koepka deler 5. pladsen i -6.

Dustin Johnson begyndte dagen på en delt 3. plads, men efter en runde i +3 faldt han tilbage til en 18. plads i -2.

Værre gik det for Wesley Bryan, der også er kendt for sine trick shots. Han var nr. 6 i -4, men med en runde i +8 faldt han tilbage til en 62. plads i +4.

Der spilles om fire pladser i The Open
Turneringen er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen er kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

FedEx St. Jude Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk