PopulærtPGA TourOptakt til Barracuda Championship på C More Golf

Optakt til Barracuda Championship på C More Golf

Optakt med C Mores golfekspert Jeppe Huldahl:

❝ Barracuda Championship er ikke en af de største eller mest prestigefyldte turneringer på PGA Tour kalenderen.

Til gengæld giver den chancen til en masse nye spillere, som får chancen for at få deres gennembrud, eller få tjent vigtige point i kampen om at klemme sig inden for de 125 som får en plads i Fedex Cup slutspillet.

Barracuda Championship bliver samtidig et gensyn med det modificerede stablefordsystem, som opfordrer til at angribe.

  • Albatros                                                     =  8 point
  • Eagle                                                         =  5 point
  • Birdie                                                         =  2 point
  • Par                                                            =  0
  • Bogey                                                        = -1
  • Double bogey eller mere                             = -3

Turneringen bliver spillet på Montreux Golf and Country Club, designet af Jack Nicklaus, og ligger billedskønt lige ved foden af Sierra Nevada bjergene i Reno, Nevada. Forsvarende mester er J.J Henry som har vundet turneringen 2 gange.

Gary Woodland er højest rangerede spiller i feltet som nummer 65 på verdensranglisten, i og med at han vandt turneringen tilbage i 2013, så er han meget svær at se bort fra i denne turnering. Woodland har i denne sæson spillet 17 turneringer og har kun holdt fri i weekenden i 2 af dem. Han har en 4. plads som bedste resultat i The Memorial Tournament i starten af maj. Og så er det værd at bemærke at han med Tourens 4. længste driver burde kunne sætte rigtig mange birdies op.

For mig er Woodland storfavorit til at genvinde Barracuda Championship.

Jeg tror også man skal holde et vågent øje med Jon Rahm. Den tidligere verdensetter hos amatørerne som havde sin professionelle debut i sidste uges Quicken Loans National har modtaget endnu en sponsorinvitation. Ved Quicken Loans National førte han både efter 18 og 36 huller og havde vinderchancer helt indtil de sidste huller i turneringen. En imponerende debut for den 21 årige Spanier, og hvis han bliver ved med at gøre opmærksom på sig selv på den måde, er der ikke mange sponsorer der ikke vil elske at se ham i feltet.

Med en præmiecheck på 400.000 $ er han dog allerede godt på vej til at sikre sig fulde spillerettigheder på PGA Touren til sæsonen 2017.

En sidste spiller jeg vil fremhæve er Aaron Baddeley. Australieren har ikke haft en stor sæson i år, men sidste uges Quicken Loans National så solidt ud. Baddeley er alt for god en spiller til at ligge nede som nummer 254 i verden, og før eller siden kommer der store resultater igen fra hans side, jeg ville ikke blive overrasket, hvis han genstarter karrieren i denne uge❞

/Jeppe Huldahl

BarracudaChship-16_CMore

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk