18-årige Atthaya Thitikul vandt VP Bank Swiss Ladies Open og trods den unge alder er det hendes fjerde sejr på Ladies European Tour. Anden runde blev afbrudt af torden, så for nogle blev det en lang lørdag med megen golf.

Linette Holmslykke blev nr. 59 i +2, mens Line Toft Hansen og Louise Markvardsen missee cuttet.

Thitikul vandt foran Skarpnord 

Atthaya Thitikul begyndte finalerunden fire slag fra førstepladsen, men med en runde i -6 vandt hun i -16 foran Marianne Skarpnord i -15. Amatøren Elena Moosnam og Kim Metraux delte 3. pladsen i -14.

Vandt som 14- og 16-årig amatør på LET

Som blot 14-årig vandt Atthaya Thitikul den første udgave af Ladies European Thailand Championship i 2017, og hun vandt samme turnering som 16-årig i 2019.

Atthaya Thitikul blev professionel i 2020, og i juni 2021 vandt hun sin første sejr som professionel i Tipsport Czech Ladies Open. Ugens sejr er således hende fjerde på LET.

.
.

I maj var hun tæt på at vinde på LPGA, da hun blev nr. 2 i Honda LPGA Thailand, som blev vundet af Ariya Jutanugarn.

VP Bank Swiss Ladies Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.