Det var en aprilsnar, at PGA Tour har lavet nye regler, så spillerne fra 1. april 2019 igen måtte droppe fra skulderhøje, og at caddierne må stå hvor de vil.

Der har været debat og diskusseioner om de nye regler, men vi har intet kendskab til, at disse regler ændres. PGA Tour vil næppe gå enegang, men fortsat følge reglerne fra R&A og USGA.

Så alle skal fortsat droppe fra knæhøjde, ligesom caddierne ikke må stå bag spilleren, når denne har indtaget sin stance.

I øvrigt hedder PGA Tour direktøren ikke Jay Finchem. Han hedder Jay Monahan og efterfulgte Tim Finchem som direktør i 2017. Tim Finchem stod i spidsen for PGA Tour i 22 år frem til december 2016, hvor han fik fantastiske afskedsgaver inklusiv tilbud om medlemskab af Augusta National.

Traditionen tro har vi også tidligere lavet en aprilsnar her på 19hul.dk. Se også vores aprilsnar fra 2018 om et hus mellem tee og green på en bane i Spanien, om Ian Poulters tartan hårspray i 2017 og om en ny farve på Masters caddiernes kedeldrager i 2016.

I 2017 lavede Ian Poulter en aprilsnar om, at han havde fået en invitation til Masters og grafikere fra Harris Kalinka lavede en aprilsnar med verdens dybeste bunker.

Rory McIlroy dropper efter de nye 2019 golfregler – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.