MajorsUS OpenAmatøren Frederik Kjettrup har kvalificeret sig til US Open

Amatøren Frederik Kjettrup har kvalificeret sig til US Open

24-årige Frederik Kjettrup, der er nr. 13 på amatørernes verdensrangliste, har kvalificeret sig til US Open, der spilles på Pinehurst No. 2 fra den 13. – 16. juni. Der er to danskere i US Open, da Nicolai Højgaard er kvalificeret via top-60 på verdensranglisten.

Mandag blev der i USA og Canada spillet 10 kvalifikationsturneringer til US Open, og tre danskere amatører var med på The Golf Club of Georgia. Tidligere på året klarede de sig videre fra Local Qualifying, og i Georgia var der 68 spillere om tre pladser i US Open.

Amatøren Jackson Buchanan og Korn Ferry Tour spilleren Chris Petefish delte førstepladsen i -13 foran Frederik Kjettrup i -12, så de tre har kvalificeret sig til US Open.

Frederik Kjettrup er fra Brønderslev Golfklub, men har de seneste år gået på Florida State University. Her er han netop blevet færdig, og med en 8. plads på den såkaldte PGA Tour University har han sikret sig nogle starter i Korn Ferry Tour turneringer.

Frederik Kjettrup har spillet to DP World Tour turneringer, da han blev nr. 24 i Made in HimmerLand 2023, mens han i januar missede cuttet i Hero Dubai Desert Classic 2024, som var en Rolex Series turnering.

Jonathan Nielsen og Jacob Skov Olesen sluttede midt i feltet

Jonathan Nielsen i -6 og Jacob Skov Olesen i -5 sluttede midt i feltet, hvor der var mange Korn Ferry Tour og et par LIV Golf spillere i feltet. Blandt de mere kendte navne i feltet kan nævnes Oliver Schniederjans, Aldrich Potgieter, Andy Ogletree, Jason Dufner, Christo Lamprecht og Hudson Swafford.

I alt kvalificerede 44 spillere sig fra de 10 Final Qualifying turneringer.

US Open FQ – The Golf Club of Georgia, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk