Den store traditionsrige Pro-Am turnering Alfred Dunhill Links Championship på St Andrews Old Course, Carnoustie og Kingsbarns er blevet aflyst i 2020 som følge af COVID-19.

Den 20. udgave af turneringen, som Thorbjørn Olesen vandt i 2015 og Lucas Bjerregaard i 2018, skulle være spillet fra den 1. – 4. oktober. Det jubilæum er nu udsat til 30. september – 3. oktober 2021.

Der er fortsat en række COVID-19 restriktioner i Skotland, og med et meget internationalt felt af både amatører og professionelle ville det være svært at gennemføre turneringen med 168 professionelle og 168 amatører.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at arrangørerne bakker op om den skotske regering og de tiltag der tages for at stoppe pandemien. Man ønsker ikke at underminere de tiltag og løbe en risiko overfor deltagere og lokalområdet.

Victor Perez vandt Alfred Dunhill Links Championship 2019.

Thorbjørn Olesen efter sejren i Alfred Dunhill Links Championship 2015 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.