Golfavisen har belønnet Esbjerg Golfklub med deres ærespris som Årets Golfklub 2018. Begrundelsen for prisen skal findes i den nye organisationsstruktur, som er en helt ny måde at tænke på i den 98-årige gamle golfklub.

– Esbjerg Golfklubs bestyrelse har nytænkt ved at nedlægge stillingerne som golfmanager og golfsekretær og lagt deres funktioner over til klubbens to PGA-proer. Allerede i sit første leveår har denne omstrukturering af både organisationen og medarbejderstaben udviklet sig til en ubetinget succes til stor glæde for både klubbens medlemmer og greenfeegæster, udtaler komitéen* som uddeler prisen.

Plakette fra Golfavisen som bevis på hæderen.

Esbjerg Golfklub har over flere sæsoner arbejdet på at finde den rigtige vej for en golfklub af deres størrelse. Arbejdet udmønter sig i en visionsplan hvor overskriften er Sund, Sjov og Seriøs. 3 ord der går igen gennem hele den daglige organisation lige fra ledelse, greenkeeper til restaurant og frontdesk personale.

– Vi er selvfølgelig utrolig stolte over udnævnelsen, som Årets Golfklub 2018. Vores mål med omstruktureringen af vores organisation var at skabe en helhed i klubben mellem såvel ansatte, restaurant og proshop, så alle på bedst mulige vis kan drage nytte af de kompetencer og ressourcer der er i huset. Det er lykkes og det er for vores personale en livsstil at være ansat i Esbjerg Golfklub, udtaler Esbjerg Golfklub’s formand Per Fisker og fortsætter:

– Vores greenkeeperchef Morten Terkelsen og hans folk skal ikke glemmes i denne sammenhæng, de er også en vigtig del af den nye organisation og er grunden til de flotte ratings af vores dejlige anlæg.

Esbjerg Golfklub stopper ikke her. Til foråret starter endnu en PGA pro Nicolaj Klindt Jørgensen, så klubben fremadrettet råder over tre uddannede trænere. Nicolaj kommer fra Copenhagen GC og starter den 1. marts 2019 i Esbjerg Golfklub.

– At vores organisation er en succes, har givet mod på mere og med ansættelsen af Nicolaj bliver mulighederne for flere aktiviteter og øget service for vores medlemmer endnu bedre, siger Per Fisker som ser lyst på fremtiden for Esbjerg Golfklub.

www.esbjerggolfklub.dk

*Golfavisen kårer Årets Golfklub blandt de forslag med begrundelser, som Golfavisens læsere har indsendt. Den endelige vinder udpeges af en komité med følgende sammensætning: Henrik Knudsen, Viasat Golf, Steffen Jakobsen, PGA of Denmark, Frits Christensen og Jens Christensen, begge Golfavisen.

Ben Tinning, Sebastian Løkke Borg,
Johannes Eriksen, Amalie Slotsager og Bo Mols Nordentoft – Foto: Poul Chr. Madsen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.