PopulærtDP World TourSe Bjørn som kaptajn for Thorbjørn, Rahm og Molinari på QE2

Se Bjørn som kaptajn for Thorbjørn, Rahm og Molinari på QE2

Op til den 10. udgave af sæsonfinalen DP World Tour Championship, Dubai, satte Europa Touren tre af profilerne stævne på det ikoniske skib Queen Elizabeth 2, kaldet QE2.

Den Dubai baserede titelsponsor DP World driver 78 havne i 40 forskellige lande heriblandt også Port Rashid i Dubai, hvor QE2 ligger til kaj.

Fra toppen af skibet skulle Ryder Cup spillerne Thorbjørn Olesen, Jon Rahm og Francesco Molinari ramme ni mål ude i vandet. Målene var skilte med de ni hidtidige vindere af sæsonfinalen i Dubai, og de blev guidet af Ryder Cup kaptajnen Thomas Bjørn.

Hver havde ti slag og skulle ramme så mange som muligt, som det kan ses i videoen ovenfor.

Fra luksusliner til luksushotel i Dubai

QE2 sejlede oprindeligt mellem Southampton i England og New York i USA. Første gang i 1969, hvor rejsen i øvrigt tog 4 dage, 16 timer og 35 minutter.

QE2 er også blevet brugt som krydstogtskib frem til 2008, hvor den blev taget ud af drift. Det gode skib skulle allerede dengang have været omdannet til et luksushotel i Dubai, men det satte finanskrisen en stopper for, så først i år er QE2 åbnet som hotel i Dubai.

Vil du læse mere om Queen Elizabeth 2 eller overvejer du en overnatning på hotellet kan du læse mere på www.qe2.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk