MajorsUS OpenÅberg fører US Open - Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se højdepunkter fra anden runde i videoen ovenfor.

Begge danskere delte 50. pladsen i +2 efter første runde, og begge begyndte anden runde på 10. hul. Nicolai Højgaard var -3 efter banens bag-ni, og bogeys på 1. og 2. hul blev udlignet af to birdies på de næste huller. Desværre lavede han en dobbeltbogey på 8. hul, som gav en runde -1 og en 21. plads i +1.

Frederik Kjettrup, der spillede sin første turnering som professionel, begyndte med en bogey på 10. hul, som blev udlignet af en bogey på 18. To bogeys og en dobbeltbogey på banens for-ni gav en runde i +4 og i samlet +6 var han desværre ét slag fra cutgrænsen.

Ludvig Åberg fører i sin tredje major

24-årige Ludvig Åberg spiller sin blot tredje major i karrieren efter en 2. plads i Masters og et misset cuttet i US PGA Championship.

Åberg var rundt i -1 og fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry og Patrick Cantlay i -4. Rory McIlroy, Tony Finau og Matthieu Pavon deler 5. pladsen i -3.Xander Schauffele er nr. 9 i -1, Sergio Garcia nr. 16 i par, Adam Scott nr. 27 i +2, Jordan Spieth, Martin Kaymer og Cameron Smith nr. 37 i +3, den forsvarende mester Wyndham Clark og Collin Morikawa er nr. 51 i +4, Scottie Scheffler nr. 47 i +5, mens Matthew Fitzpatrick, Francesco Molinari og Brooks Koepka deler 57. pladsen i +5. Det blev cutgrænsen, da top-60 og lige klarer cuttet i US Open.

Francesco Molinari afsluttede sin runde på 9. hul med en hole-in-one, og som den første i US Open historien klarede han lige akkurat cuttet med en hole-in-one på sit 36. hul.

Hovland, Tiger, DJ og Justin Thomas missede cuttet

Robert MacIntyre, Viktor Hovland, Max Homa og Justin Rose var som Frederik Kjettrup i +6 ét slag fra at klare cuttet. Tiger Woods i +7, Will Zalatoris, Rickie Fowler og Jason Day i +8, Dustin Johnson i +9, Justin Thomas i +11 og Phil Mickelson i +15 missede også cuttet.

US Open sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay Total og finalerunderne også på 3+. Læs mere i denne artikel, og denne uges direkte sendetider kan som altid ses på 19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.comTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk