Klubnyt59club Nordic i strategisk partnerskab med Sweetspot for at styrke indtægtsstyring for...

59club Nordic i strategisk partnerskab med Sweetspot for at styrke indtægtsstyring for golfklubber

59club Nordic er begejstret for at afsløre et nyt strategisk partnerskab med Sweetspot, en førende datadrevet indtægtsstyringsplatform dedikeret til at hjælpe golfklubber over hele verden med at nå deres fulde potentiale. Samarbejdet vil give golfklubber og golf-simulatorer en omfattende, skræddersyet løsning, som letter hverdagen og skaber grobund for vækst.

Sweetspot, med hovedkontor i hjertet af Stockholm, er førende inden for datadrevet indtægtsstyring. Med en stærk tilstedeværelse understøtter de i øjeblikket 400+ indendørs golf-simulatorer og 75 golfklubber i hele Sverige. Derudover udvider Sweetspot i disse år deres support til golfklubber i Danmark, Skotland og Storbritannien med det formål at hjælpe endnu flere klubber med at realisere deres fulde potentiale.

Henrik Ahlin, administrerende direktør hos Sweetspot, udtaler:

– Hos Sweetspot er vores kerneværdi at tilbyde vores kunder løsninger, der nøjagtigt matcher deres behov. Vi sigter ikke kun mod at optimere kundernes indtægter, men også at skabe en exceptionel brugeroplevelse for golfspillere. Vi ser derfor en dybere sammenhæng med 59club Nordic i vores kerneværdier.

Sebastian Czyz, General Manager hos 59club Nordic, deler begejstringen:

– Vi er glade for at gå sammen med Henrik, Gustav og hele Sweetspot-teamet og fortsætte vores ekspansion i Nordeuropa. Deres vision om at guide branchen i den rigtige retning og deres vilje til at tilpasse sig, udfordre status quo og implementere strategier for at forbedre branchen er virkelig inspirerende, og noget, vi også arbejder på hos os. Et stærkt, meningsfuldt partnerskab er dermed på benene.

Nøglefokus for partnerskabet

Samarbejdet mellem Sweetspot og 59club Nordic drejer sig om at levere en skræddersyet løsning for golf-simulatorer og golfklubber. De primære mål inkluderer forbedring af kundeservice, styrkelse af træningsprogrammer, optimering af indtægtsstyring og levering af analyser for at skabe den ultimative golfoplevelse.

For at lære mere om Sweetspot, besøg venligst https://sweetspot.io

For mere info om 59club Nordic, besøg venligst www.59club.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk