Danish Golf Championship375.000 til KidsAid

375.000 til KidsAid

Det endte med en stor check til Made in Denmarks officielle charity partner, KidsAid. 375.000 kroner blev totalen efter de forskellige tiltag, der var med til at samle penge ind til KidsAid.

Tirsdag spillede Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Andreas Hartø, Robert Karlsson og Joel Sjöholm om 75.000 kroner i en shootout. De penge blev givet videre til KidsAid.

I løbet af turneringen gav de faste danske Europatour spillere samt Andreas Hartø tusind kroner per birdie og 3.000 for hver eagle. Det gav 115.000 kroner. Onsdagens auktion gav over 100.000 kroner, og den tyske wildcard spiller, Alexander Knappe, valgte at donere 30 procent af sin præmiecheck.

KidsAid har selv solgt de efterhånden så populære “pive-birdie-ænder”, og alle 1500 blev revet væk, så det gav 30.000 kroner.

Da alle beløb var samlet ind havde vi godt 44.000 €, og Europatouren valgte så at runde op til 50.000 € eller 375.000 som går til KidsAid.

– Vi er meget glade og stolte over, endnu engang at arbejde sammen med Made in Denmark. Der har været en stor opbakning til KidsAid fra alle involveret i turneringen. Herunder ledelsen af turneringen, de danske spillere, sponsorer, Europa Touren og alle tilskuerne der har købt en ”birdie-and” i løbet af ugen. Dette har betydet det lykkedes at samle 375.000 kroner ind til børn og unge i Danmark, der er blevet ramt af sygdom. Vi glæder os allerede til at være med igen til næste år, hvor jeg er sikker på vi kan få endnu mere ud af det fremover, siger Sekretariatschef i KidsAid Steffen To-Dinh.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk