AnbefaletSe da Thomas Bjørn lavede hole-in-one med hjælp fra en flaske champagne!

Se da Thomas Bjørn lavede hole-in-one med hjælp fra en flaske champagne!

DP World Tour har fundet et gammelt klip frem, hvor Thomas Bjørn holer et kort indstil med hjælp fra en champagneflaske. Se slaget i videoen ovenfor.

I disse dage vises det i en kortere version på sociale medier, men lad os da bare genopfriske episoden med hele den oprindelige video ovenfor.

Op til denne uges Aberdeen Asset Management Paul Lawrie Match Play 2016 afholdt man en nærmest pinden konkurrence på Archerfield Links Golf Club for at skabe lidt PR. Rundt om hullet stod der champagneflasker, hvilket skulle vise sig at få indflydelse på resultatet.

Thomas Bjørn var oppe imod værten Paul Lawrie samt Edoardo Molinari. Hver spiller havde tre forsøg fra omkring 20 – 30 meter, og først forsøgte Paul Lawrie.

Dernæst var det Thomas Bjørns tur. Hans første forsøg var noget venstre om pinden, men bolden ramte en champagneflaske og gik i hul!

Edoardo Molinari, Paul Lawrie og Thomas Bjørn Edoardo Molinari, Paul Lawrie og Thomas Bjørn

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk