RejserDanmark, rejser20 nye anneksværelser skal efterkomme den stigende efterspørgsel i HimmerLand

20 nye anneksværelser skal efterkomme den stigende efterspørgsel i HimmerLand

I slutningen af maj 2024 kan HimmerLand slå dørene op for 20 helt nye anneksværelser med i alt 80 ekstra sovepladser. Anneksværelserne er en del af den planlagte udvikling i HimmerLand, og resortet kommer nu op på i alt 365 sovepladser fordelt på 106 værelser samt resortets tilknyttede feriehuse.

Anneksværelserne står klar den 1. juni 2024. Alle de 20 ekstra værelser er udstyret med mulighed for at lave 4 sovepladser i hvert værelse ved hjælp af en hertil indrettet køjeløsning. Der opføres ladestandere til elbiler samt garage til både almindelige biler og golfbiler.

– Det er dejligt, at vi snart kan vinge et stort flueben af på vores planlagte byggerier, og jeg glæder mig især til at kunne fokusere fuldt ud på driften af resortet. De ekstra værelser er en naturlig forlængelse af vores udvidelser af både padelbaner, multihal, ny sportsbar og større konference- og koncertfaciliteter. Jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde endnu flere gæster velkommen i HimmerLand, siger CEO i HimmerLand, Mette Ravn, og fortsætter:

– Golfbuen, som området er blevet døbt, kommer til at ligge med smuk udsigt til hul 2 på vores ene 18-huls golfbane Old Course, og for at få anneksværelserne til at hænge sammen med resten af resortet, og især hovedbygningen, hvor størstedelen af vores faciliteter befinder sig, har vi udviklet stisystemer så det er nemt at komme til og fra vores nye overnatningsmuligheder.

Oversigtskort over en del af HimmerLand – Grafik: PR

Anneksværelserne får, ligesom resten af resortets hotelværelser, et sedumtag, som både hjælper med at holde på regnvandet, og så kan det hjælpe med at fremme biodiversiteten.

Foto fra november 2023 af det kommende anneks i HimmerLand – Foto: PR
En stigende efterspørgsel

Det er ikke kun CEO’en i HimmerLand, der er begejstret for den kommende ekstra værelseskapacitet. Director of Sales & Marketing Helle Thomasberg glæder sig også til at kunne have plads til flere gæster.

– Vi kan mærke en stigende efterspørgsel og nysgerrighed på, hvad vi kan tilbyde – både fra leisure og business-gæster, hvilket er rigtig dejligt, for det betyder, at de ambitioner, vi har sat for os selv, virker, siger Helle Thomasberg og fortsætter:

– Med vores udvidelser og tilbygninger har vi nu en masse aktiviteter hele året rundt, og det har faktisk betydet, at vi nogle gange har været nødt til at sige nej til nogle gæster, fordi vores overnatningskapacitet ikke har fulgt helt med de andre udvidelser før nu. Det er jo kun et positivt problem, så jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde flere velkommen og især de større konferencer og grupper samt sportshold.

Helle Thomasberg, Director of Sales & Marketing i HimmerLand – Foto: PR

Med færdiggørelse af de nye anneksværelser næste år markeres der også en afslutning på de planlagte udvidelser på Lars Larsens Vej 1.

Tegning af værelse i det kommende anneks i HimmerLand – Grafik: PR
Tegning af værelse i det kommende anneks i HimmerLand – Grafik: PR
Tegning af værelse i det kommende anneks i HimmerLand – Grafik: PR
Tegning af det kommende anneks i HimmerLand – Grafik: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk