PopulærtLadies European TourXi Yu Lin vandt Aramco Team Series Hong Kong efter aflyst finale

Xi Yu Lin vandt Aramco Team Series Hong Kong efter aflyst finale

Den kinesiske LPGA spiller Xiyu Lin, der er nr. 12 på verdensranglisten, vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series presented by PIF – Hong Kong efter aflyst finalerunde og omspil mod Jin Young Ko.

Tyfonen Koinu har den seneste tid skabt store ødelæggelser i Asien, og myndighederne i Hong Kong havde udsendt varsel, så finalerunden af golfturneringen blev aflyst. De første to runder blev spillet med Team Napoleaova som vinder af holdturneringen.

  • Sofie Kibsgaard Nielsen vandt Lombardia Ladies Open

Team Sønderby med Smilla Sønderby som kaptajn blev delt nr. 5 i holdkonkurrencen, og individuelt blev Smilla Sønderby nr. 38 i +1. Amalie Leth-Nissen missede cuttet.

Xiyu Lin vandt

Inden finalerunden delte Jin Young Ko og Xiyu Lin føringen i -11 foran Anne Van Dam i -10, mens Stephanie Kyriacou og Nuria Iturrioz delte 4. pladsen i -9.

Og sådan sluttede det så, men der blev kåret en vinder i regn og blæst. Xiyu Lin og Jin Young Ko delte første omspilshul med bogeys inden Xiyu Lin sikrede sig sejren med en birdie på andet omspilshul.

Sidste år tabte Xiyu Lin omspil på LPGA til Nanna Koerstz Madsen i Honda LPGA Thailand og tidligere i år tabte hun omspil til Hannah Green i JM Eagle LA Championship på LPGA.

Tredje sejr på LET

27-årige Xi Yu Lin spiller primært på LPGA, hvor hun dog endnu ikke har vundet, men hun er som nævnt nr. 12 på verdensranglisten

Hun har vundet tre gange på LET, da hun vandt Sanya Ladies Open i hjemlandet i både 2014 og 2015.

Aramco Team Series presented by PIF, Hong Kong – individuelt, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

Jake Knapp vandt Mexico Open med Thorbjørn og Nicolai

Rookien Jake Knapp ramte kun to fairways i finalerunden, men vandt alligevel Mexico Open at Vidanta, hvor Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard klarede cuttet,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk