PopulærtDP World TourWITB: Rasmus Højgaard, AfrAsia Bank Mauritius Open 2019

WITB: Rasmus Højgaard, AfrAsia Bank Mauritius Open 2019

Rasmus Højgaard vandt AfrAsia Bank Mauritius Open 2019 på Heritage GC med TaylorMade udstyr og bolde i bag’en. Det var det 18-årige stortalents første sejr på Europa Touren, som han vandt efter to birdies og en eagle på tre omspilshuller.

Han brugte bl.a. en M5 driver og 3-wood, en M6 5-wood og P770 jern samt TP5 bolde. Højgaard tvillingerne blev professionelle lige efter nytår 2018, og lavede begge en udstyrsaftale med TaylorMade, som ser en lys fremtid for dem begge:

– Rasmus er en ung spiller med et kæmpe potentiale. Efter en imponerende amatørkarriere, hvor han vandt alt på juniorniveau, tog han det modige skridt at blive professionel allerede som 17-årig, siger TaylorMade repræsentanten på Europa Touren, Mark Thistleton, i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Han er modnet enormt meget i sit første år som professionel, og har lært at kontrollere sine følelser på og udenfor banen, hvilket har gjort ham til en mere komplet spiller. Jeg er begejstret for hans fremtid, og forvente både at se ham og hans tvillingebror spille Ryder Cup og blive en formidabel force i europæisk golf.

Nedenfor ses det udstyr som Rasmus Højgaard havde i bag’en under AfrAsia Bank Mauritius Open 2019:

10,5° DriverTaylorMade M5 (Tensei AV Blue 65 TX skaft)
15° 3-woodTaylorMade M5 (Diamana ZF 70 TX)
19° 5-woodTaylorMade M6 (Tensei Blue 90 X)
4 – PW jernTaylorMade P770 (KBS C-Taper 125 S+)
50° wedgeTaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
56° wedgeTaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
60° wedgeTaylorMade Milled Grind Hi-Toe (KBS Custom Black X)
PutterTaylorMade TP Patina Ardmore 3
BoldTaylorMade TP5
SkoAdidas
TøjAdidas

AfrAsia Bank Mauritius Open, resultat

Rasmus Højgaard efter sejren i AfrAsia Bank Mauritius Open 2019 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk