AmatøreliteVordingborg Kommune Møn Open blev en kæmpe succes

Vordingborg Kommune Møn Open blev en kæmpe succes

Alt gik over forventning i golfturneringen Vordingborg Kommune Møn Open. Fra lørdag inden starten, hvor man kunne mærke forventningens glæde hos spillerne, og den seriøsitet de greb det hele an. Til søndagens finalerunde hvor spændingen absolut var til stede. Hvor man til sidst så både skuffelser og glæde som altid ved turneringer af dette omfang.

Samtidigt viste vejret sig fra den bedste side, og greenkeeperne havde virkelig fået sat en fremragende bane op, som høstede meget ros fra spillernes side. Specielt når man tænker på tidspunktet for afholdelse af turneringen.

Stefanie Astrup efter sejren i Vordingborg Kommune Møn Open 2016
Stefanie Astrup efter sejren i Vordingborg Kommune Møn Open 2016

Stefanie Astrup vandt med to slag
Resultatmæssigt på pige siden, så det ud til at de sidste 2 års turneringer Louise Staalbo Korsør Golfklub ville gå lige igennem til sin tredje sejr. Men i finalerunden gik ikke hendes vej, og det blev til en delt tredjeplads.

Vinder blev Stefanie Astrup fra Horsens Golfklub, som vidste et stabilt niveau på alle tre runder og det gav pote i den sidste ende. Cecilie Bofill Silkeborg Ry Golfklub blev nr. 2 og endelig blev Line Toft Hansen fra Hillerød Golfklub nr. 3 sammen med Louise Staalbo.

Vordingborg Kommune Møn Open – piger, resultat

Christoffer Bring vandt efter omspil
På herre siden blev det et Næstved opgør, og alt så ud til efter lørdagen 2 runder at Frederik Birkelund ville løbe med sejren, da han førte med 3 slag. Men i finalerunden kneb det lidt og turneringens favorit Christoffer Bring indhentede ham så der måtte omspil til for at finde en vinder. Her vandt Christoffer Bring efter første omspils hul. Begge spillere er fra Næstved Golfklub.

Nr. 3 blev Oliver Jespersen fra Odder Golfklub, medens sidste års vinder Alexander Francess fra Møn Golfklub blev nr. 4. Og det viser med alt tydelighed hvor skarp man skulle være i turneringen, en anden runde af Alexander hvor skarpheden manglede, var nok til ikke at gå helt til tops. Det var virkelig golf på højeste niveau.

Møn Golfklub siger tak til alle vore sponsorer, og de mange frivillige hjælpere, uden dem var dette ikke muligt.

Vordingborg Kommune Møn Open – herrer, resultat

Frederik Birkelund og Christoffer Bring inden omspillet.
Frederik Birkelund og Christoffer Bring inden omspillet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Som Director of Wellness har Monty godkendt Ryder Cup hotellet

Som nyudnævnt Director of Wellness har Colin Montgomerie tjekket og godkendt spillernes hotel under Ryder Cup 2023. Det er der lavet en kort "dokumentar" om,...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 25. september 2023

Solheim Cup var ugens højdepunkt, der sluttede 14 - 14 så som forsvarende mestre behold Europa trofæet. Europa dominerede PING Junior Solheim Cup 2023,...

DM Paragolf 2023

De fem nyeste artikler på 19hul.dk