GolfreglerVideoen alle golfspillere bør se - Quick Guide til golfreglerne

Videoen alle golfspillere bør se – Quick Guide til golfreglerne

R&A har lavet en video med de mest basale golfregler målrettet særligt mod begyndere, men vi kan nok alle have glæde af at se den 13 minutter lange video ovenfor.

Golfkommentatorerne Iona Stephen og Kit Alexander guider os igennem 16 temaer herunder hvad man skal gøre før runden, de forskellige områder på banen og hvad man skal gøre, hvis man ikke kan spille bolden som den ligger. Det sker. Det sker tit.

Videoen er som nævnt primært henvendt til begyndere, og det er meget pædagogisk med videoer, diagrammer og forklaring af kommentatoerne. Men målsætningen er også at hjælpe mere erfarne golfspillere.

– Quick Guide videoen er lavet for at give simple forklaringer på de mest almindelige situationer, som golfspillere står overfor på banen. Det skal være med til at gøre spillet mere tiltalende og inkluderende ved at vise, at de grundlæggende regler faktisk er meget ligetil, siger Grant Moir fra R&A i en pressemeddelelse.

I videoen er der udover animationer også klip fra bl.a. The Open og AIG Women’s Open, som skal være med til at forklare reglerne. Ganske informativt, selvom man godt kunne have arbejdet på at gøre lyden bedre…

Se den med dansk undertekst

Kommentatorerne taler engelsk i videoen, og ovenfor kan man trykke på den hvide kasse nederst til højre for midten for at se engelske undertekster.

På R&A’s hjemmeside, randa.org, kan man se videoen øverst på denne side og trykke på CC i bunden for at tilføje danske undertekster.

Golfreglerne online og gratis App

Golfreglerne 2023 kan læses på R&A’s hjemmeside
https://www.randa.org/da-DK/rog/the-rules-of-golf

R&A har også en gratis app der hedder “Golfreglerne 2023” / “Rules of Golf 2023”. Den kan hentes  til Android i Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.randa.android
og i Apple App Store
https://apps.apple.com/dk/app/golfreglerne-2023/id1435204099?l=da

DGU har Golfreglerne og oversigter med ændringer samlet på
www.danskgolfunion.dk/manualer/ogg

Omkring nytår viste vi en række videoer med de nye golfregler, og de an ses i artiklerne nedenfor:

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk