Challenge TourUgo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10, men faldt tilbage.

Jeppe Kristian Andersen, der har klaret cuttet i alle fem Challenge Tour turneringer han har spillet i år, begyndte finalerunden som nr. 8 i -12. Med en runde i +2 faldt han desværre tilbage til en 28. plads i -10.

Lucas Bjerregaard klarede sit første cut siden han i oktober blev nr. 34 Portugal Masters på DP World Tour. Efter seks turneringer uden finalerunder blev 31-årige Lucas Bjerregaard nr. 61 i par efter en finalerunde i -1.

Nicolai Kristensen, Sebastian Friedrichsen, Joachim B Hansen, Benjamin Poke og Frederik Birkelund missede cuttet.

Ugo Coussaud vandt

Inden finalerunden førte Lars van Meijel fra Holland i -17 foran Alex Fitzpatrick og Joel Girrbach i -15.

Med to birdies på de sidste 3 huller og en finalerunde i -5 vandt Ugo Coussaud i -18 foran Joel Girrbach og Manuel Elvira i -17. Lars van Meijel og Frederic Lacroix delte 4. pladsen i -16.

Alex Fitzpatrick, der er lillebror til US Open 2022 vinderen Matt Fitzpatrick med otte DP World Tour sejre, blev delt nr. 9 i -14.

4 ugers pause inden to turneringer i Abu Dhabi

Den næste Challenge Tour turnering er Abu Dhabi Challenge på Abu Dhabi GC fra den 27. – 30. april. Ugen efter spilles der på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi.

The Challenge presented by KGA, resultat

Jeppe Kristian Andersen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...