Challenge TourUgo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10, men faldt tilbage.

Jeppe Kristian Andersen, der har klaret cuttet i alle fem Challenge Tour turneringer han har spillet i år, begyndte finalerunden som nr. 8 i -12. Med en runde i +2 faldt han desværre tilbage til en 28. plads i -10.

Lucas Bjerregaard klarede sit første cut siden han i oktober blev nr. 34 Portugal Masters på DP World Tour. Efter seks turneringer uden finalerunder blev 31-årige Lucas Bjerregaard nr. 61 i par efter en finalerunde i -1.

Nicolai Kristensen, Sebastian Friedrichsen, Joachim B Hansen, Benjamin Poke og Frederik Birkelund missede cuttet.

Ugo Coussaud vandt

Inden finalerunden førte Lars van Meijel fra Holland i -17 foran Alex Fitzpatrick og Joel Girrbach i -15.

Med to birdies på de sidste 3 huller og en finalerunde i -5 vandt Ugo Coussaud i -18 foran Joel Girrbach og Manuel Elvira i -17. Lars van Meijel og Frederic Lacroix delte 4. pladsen i -16.

Alex Fitzpatrick, der er lillebror til US Open 2022 vinderen Matt Fitzpatrick med otte DP World Tour sejre, blev delt nr. 9 i -14.

4 ugers pause inden to turneringer i Abu Dhabi

Den næste Challenge Tour turnering er Abu Dhabi Challenge på Abu Dhabi GC fra den 27. – 30. april. Ugen efter spilles der på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi.

The Challenge presented by KGA, resultat

Jeppe Kristian Andersen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk