Asian TourVictor Østerby ser ud til at misse cuttet på Asian Tour

Victor Østerby ser ud til at misse cuttet på Asian Tour

Anden runde af Asian Tour turneringen Queens Cup på Koh Samui i Thailand, færdigspilles først lørdag, men Victor Østerby er så godt som sikker på at misse cuttet.

Østerby er +3 efter 16 huller af anden runde, hvilket placerer ham som nr. 97 i +7. Cutgrænsen er pt. +3, så reelt kan han næppe spille sig videre til finalerunderne.

Carlos Pigem, Paul Peterson og Prom Meesawat deler føringen i -7, og de er alle færdige med anden runde. Jazz Janewattananond deler 4. pladsen i -6 med Gunn Charoenkul, der blot har spillet 13 huller af anden runde.

Sæsonen begynder for alvor til efteråret
$ 300.000 turneringen kommer efter en længere pause på Asian Tour, hvor de fleste almindelige turneringer spilles i sensommeren og om efteråret.

Der har været nogle større turneringer, som også har været tællende på Europa Touren, men dem har Victor Østerby ikke været kvalificeret til via sin kategori fra tourskolen.

Det er Victor Østerby anden turnering på Asian Tour i år, da han i februar blev nr. 58 i Bashundhara Bangladesh Open

Queens’s Cup, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk