VelgørenhedVelgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Race to Thailand sæsonen 2023 blev endnu et godt år for turneringens velgørenhedsindsamling.

I løbet af sommeren kunne deltagerne ved Race to Thailand tilmelde sig en eller flere HIO-konkurrencer ved at indbetale 50 kr. til turneringsindsamlingen, hvor der støttes op omkring syge og fattige personer i Thailand.

Gennem samarbejdspartneren ’Projekt Dåseringe’ sendes de indsamlede midler til Prostheses Foundation’ hospitalet i Chiang Mai.

På hospitalet bliver patienterne udstyret med proteser til enten arme eller ben, så de igen kan få et værdigt liv.

I løbet af sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., og samlet set har Race to Thailand gennem de seneste år nu bidraget med i alt 65.000 kr., svarende til næsten 350.000 baht.

Golf Experten og Irish Pub i Blåvand var nogle af de samarbejdspartnere, som bidrog til HIO-konkurrencerne – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk