PopulærtPGA TourVegas fører fortsat forsinket PGA Tour turnering

Vegas fører fortsat forsinket PGA Tour turnering

Tredje runde af Barbasol Championship blev forsinket af dårligt vejr, så de førende mangler fortsat at færdigspille deres runde.

Jhonattan Vegas, der førte ugens lille PGA Tour turnering med seks slag efter anden runde, nåede at spille 13 huller i +1.

Forspringet er derfor nu kun på tre slag, da han fører i -16 foran Aaron Baddeley og David Toms i -13. Baddely gik tredje runde i -7, mens Toms har spillet 14 huller i -4.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Barbasol Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk