Korn Ferry TourEndnu en sejr vil give Wesley Bryan et PGA Tour kort

Endnu en sejr vil give Wesley Bryan et PGA Tour kort

Sebastian Cappelen faldt yderligere tilbage i Lincoln Land Charity Championship på Web.com Tour, hvor Wesley Bryan kan rykke op på PGA Tour med sin tredje sejr i år.

Cappelen var på 6. pladsen og blot ét slag fra førstepladsen efter første runde, men faldt tilbage i anden runde. Med en tredje runde i par faldt han yderligere 18 pladser tilbage til en 66. plads i -5.

Wesley Bryan har allerede vundet to turneringer på Web.com Tour i år. Vinder han sin tredje sejr, så får han et PGA Tour kort med det samme.

Det er han godt på vej mod, for med en runde i -8 er han på førstepladsen i -19 foran Martin Flores i -18. Casey Wittenberg og Jason Millard deler 3. pladsen i -16.

Hvis det lykkedes for Wesley Bryan at vinde sin tredje turnering, så vil han blive den 11. spiller gennem tiderne, som får et PGA Tour kort efter tre sejre i samme sæson på Web.com Tour.

Wesley er en del af Bryan Bros
Wesley Bryan er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy. Wesley Bryan fik Web.com Tour kortet ved at blive nr. 9 på tourskolen til Web.com Tour.

Lincoln Land Charity Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk