Korn Ferry TourTrey Mullinax vandt på Web.com Tour efter flot afslutning

Trey Mullinax vandt på Web.com Tour efter flot afslutning

Trey Mullinax vandt Rex Hospital Open, hvilket var hans første sejr på Web.com Tour.

Mullinax var fem slag efter Brady Schnell inden bag-ni, men dem hentede han med tre birdies og en eagle fra 10. – 15. hul.

Efterfølgende afsluttede Brady Schnell sin runde med to bogeys, og så vandt Trey Mullinax i -14 foran Schnell i -12. JT Poston blev nr. 3 i -11.

Ollie Schniederjans, der er tidligere nr. 1 på amatørernes verdensrangliste, sluttede på en delt 6. plads i -8. Det var hans fjerde top-15 placering i træk, og han er i top-10 på Web.com Tour pengelisten.

 

Cappelen deltog ikke
Sebastian Cappelen var ikke med i ugens turnering. Han deltog i den ene af mandagens to kvalifikationsturneringer, men som nr. 63 -1 var han fem slag fra ompsil om én af de fem pladser.

Rex Hospital Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk