Ahlsell Nordic Golf TourTre danskere klarede sig videre til 3. runde af SM Match

Tre danskere klarede sig videre til 3. runde af SM Match

Syv danskere var blandt de 64 deltagere i den traditionsrige SM Match på Ullna Golf Club, men kun tre af dem er med i fredagens tredje runde.

SM Match er den mest traditionsrige turnering i Sverige, og den første udgave blev spillet i 1904. SM er en forkortelse af Svenska Mästerskabet, og siden 2012 har det været en hulspilsturnering.

Patrick O’Neill vandt turneringen i 2014, men han tabte til Rasmus Hjelm Nielsen i første runde, mens de øvrige danskere vandt deres første match.

Der var også et danskeropgør i anden runde, hvor Mark F Haastrup vandt over Nicolai Kristensen. Rasmus Hjelm Nielsen og Jacob Pingel Lauridsen vandt også deres matcher, mens Oliver Suhr og Niklas Møller Nørgaard tabte.

Dermed er Mark F Haastrup, Rasmus Hjelm Nielsen og Jacob Pingel Lauridsen blandt de 16 spillere, som er videre til tredje runde, som spilles fredag formiddag. Fredag eftermiddag er der kvartfinale inden semifinalerne og finalen spilles på lørdag.

SM Match – herrer, leaderboard

Der er ingen danskere i damernes turnering, hvor der var 32 spillere til start. De spillede således kun én runde torsdag.

SM Match – damer, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk