PopulærtPGA TourTom Hoge vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am

Tom Hoge vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am

Tom Hoge vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor danske Michael Lund blev nr. 11 i Pro-Am turneringen.

Inden finalerunden delte Beau Hossler, Andrew Putnam og Tom Hoge føringen i -5 foran Patrick Cantlay, Joel Dahmen og Jordan Spieth på en 4. plads i -14.

Med birdies på 16. og 17. hul gik Tom Hoge -4 og vandt i -19 foran 2017 vinderen Jordan Spieth i -17. Spieth var +1 på de sidste 5 huller efter en bogey på 17. hul.

Beau Hossler blev nr. 3 i -16 foran Troy Merritt og Patrick Cantlay på 4. pladsen i -15, mens Matt Fitzpatrick, Joel Dahmen og Andrew Putnam delte 6. pladsen i -14.

Én 2. plads i de første 200 turneringer – sejr og 2. plads i de seneste tre

Det var 32-årige Tom Hoges første PGA Tour sejr. Han spillede sin PGA Tour turnering nr. 203. I de første 200 turneringer havde han ingen sejre og en enkelt 2. plads, mens det i de sidste tre er blevet til både en sejr og en 2. plads i The American Express.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, resultat

Taylor Moore & Kyle Adams vandt Pro-Am turneringen

Den sideløbende Pro-Am turnering blev vundet af Taylor Moore & erhvervsmanden Kyle Adams i -33 foran Doc Redman & skuespilleren Michael Pena i -32.

Der var dansk deltagelse med smykkemilliardæren Michael Lund, der igen spillede med vennen Pat Perez. De to vandt Pro-Am turneringen i 2015, og klarede også cuttet i år, hvor de blev nr. 11 i -25. Pat Perez blev nr. 9 i pro-turneringen.

Michael Lund var medstifter af smykkefirmaet Pandoras selskab i USA, som har udviklet sig til det største marked for Pandora. Han tjente en formue, da Pandora blev børsnoteret, og har flere gange været på top-100 lister over de rigeste danskere.

Pro-AM amatører, resultat

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open, der blev afkortet til tre runder. Niklas Nørgaard kæmpede for top-10, men sluttede udenfor top-30. Det var første...

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship på Asian Tour og Korean Golf Tour. Inden finalerunden førte Junghwan Lee fra Sydkorea i -11...