PopulærtDP World TourTo danskere på 3. pladsen inden finalerunderne af Thailand Classic

To danskere på 3. pladsen inden finalerunderne af Thailand Classic

Der venter en spændende finaleweekend af Thailand Classic, hvor der er to danskere i top-5 og fem i top-20 på Amata Spring CC i Bangkok. Nicolai Højgaard var bedste dansker i anden runde, og hans 66’er (-6) er der højdepunkter fra i videoen ovenfor.

Efter de første to runder fører Rafa Cabrera Bello i -13 foran Fabrizio Zanotti i -11, mens Christoffer Bring og Thorbjørn Olesen er blandt seks spillere på en delt 3. plads i -10. Lørdag skal Christoffer Bring spille i førerbolden med Zanotti og Cabrera Bello.

Martin Simonsen delte førstepladsen i -8 med Sami Välimäki efter første runde, men med en runde i par faldt han tilbage til en 15. plads i -8, som han deler med Nicolai Højgaard, og de skal spille sammen lørdag. John Axelsen er nr. 20 i -7.

Niklas Nørgaard er nr. 29 i -5, mens Thomas Bjørn og Oliver Hundebøll deler 42. pladsen i -4, og de skal spille sammen i tredje runde.

Otte af 11 danskere i feltet klarede cuttet i -3 eller bedre, da Søren Kjeldsen og Marcus Helligkilde i -2 og Jeff Winther i par missede cuttet.

V Sport Golf & Viaplay Total sender direkte hver morgen og formiddag. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Thailand Classic, leaderboard

Rafa Cabrera Bello – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk