For andet år i træk er de to kinesiske Challenge Tour turneringer, Hainan Open og Foshan Open, blevet aflyst som følge af COVID-19 pandemien og de udfordringer det giver.

Hainan Open skulle spilles fra den 14. – 17. oktober og Foshan Open ugen efter fra den 21. – 24. oktober.

Turneringspause på en måned

Med aflysningerne er der en længere turneringspause op til sæsonfinalen på Mallorca, medmindre der kommer nye turneringer eller man rykker de planlagte turneringer.

Swiss Challenge afluttes den 3. oktober og derefter er der nu en måneds pause inden sæsonfinalen Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A begynder den 4. november.

Vender tilbage i 2022

Begge turneringer kommer på Challenge Tour kalenderen i 2022, og begge har forlænget aftalen med Challenge Touren for yderligere et år.

.
.

Francesco Laporta vandt den seneste udgave af Hainan Open i 2019, Kalle Samooja i 2018 og Erik van Rooyen i 2017.

Zheng-kai Bai vandt Foshan Open 2019, Victor Perez i 2018 og Oliver Farr i 2017. Billedet ovenfor er fra 2016, hvor Marcus Armitage vandt.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.