AmatøreliteMads Laage vandt KGC Masters sponsored by Autocentralen

Mads Laage vandt KGC Masters sponsored by Autocentralen

Lørdagens indledende 36 hullers kvalifikation blev afviklet i stærk blæst hvilket drillede spillerne. Banen var i perfekt stand og greens som vanligt meget hurtige. Kombinationen af blæst og hurtige greens betød at blot tre spillere var under par efter lørdagens indledende runder.

Mads Laage fra Smørum Golfklub spillede lørdag to solide runder på hhv. 68 og 67 slag. Med en samlet score på 135 slag, eller 5 slag bedre end banens par, førte Mads således med 3 slag til nærmeste forfølger, klubkammeraten Jens Kristian Thysted, der havde brugt 138 slag. På 3. pladsen fulgte Marcus Hansen fra Fredensborg Golf Club i 139 slag.

Spændingen udeblev på søndagens finalerunde hvor Mads Laage, trods en lidt nervøs start, hurtigt fik styr på spillet igen. Med en finalerunde i 67 slag (3 under par) og en samlet score på 202 slag vandt Mads Laage KGC Masters sponsored by Autocentralen. Anden pladsen gik til klubkammeraten Jens Kristian Thysted med en score på 205 slag og tredje pladsen gik til Marcus Hansen – Fredensborg Golf Club – med en score på 210 slag.

Bedste lokale spiller blev David Samuelsen, der med en score på 214 slag, sluttede på 7. plads.

Dormy Elite Tour III Herrer – KGC Masters sponsored by Autocentralen, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

McIlroy & Lowry vandt Zurich Classic of New Orleans

Rory McIlroy & Shane Lowry vandt holdturneringen Zurich Classic of New Orleans for to-mandshold, og det tæller som en officiel PGA Tour sejr for...

Emily i top-10 da Hannah Green vandt JM Eagle LA Championship

Hannah Green vandt LPGA turneringen JM Eagle LA Championship presented by Plastpro. Se højdepunkter ovenfor. Emily var nr. 5 efter anden runde, men nr. 10...