DiverseSteen Tinning tabte omspil i USA

Steen Tinning tabte omspil i USA

De seneste dage har Steen Tinning spillet to mindre endagsturneringer på den amerikanske West Florida Golf Tour. Nu er han på vej mod Danmark, hvor han deltager i ECCO Tour turneringen Kitchen Joy Championship – by Visit Tønder fra på onsdag.

I går var han i omspil om sejren i Tampa Palms Series. Steen Tinning og Ryan Gildersleeve gik runden i -3 inden Gildersleeve vandt omspillet med en birdie på andet omspilshul.

Tinning fik $ 400 for andenpladsen, mens der var $ 800 til vinderen.

Tampa Palms Series, resultat

I mandags deltog Steen Tinning i Ritz-Carlton Series, og efter en runde i +3 blev han delt nr. 27. Spence Fulford og Sebastian Mark var bedst med runde i -4, og Fulford vandt efter omspil.

Ritz-Carlton Series, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk