DiverseSteen Tinning tabte omspil i USA

Steen Tinning tabte omspil i USA

De seneste dage har Steen Tinning spillet to mindre endagsturneringer på den amerikanske West Florida Golf Tour. Nu er han på vej mod Danmark, hvor han deltager i ECCO Tour turneringen Kitchen Joy Championship – by Visit Tønder fra på onsdag.

I går var han i omspil om sejren i Tampa Palms Series. Steen Tinning og Ryan Gildersleeve gik runden i -3 inden Gildersleeve vandt omspillet med en birdie på andet omspilshul.

Tinning fik $ 400 for andenpladsen, mens der var $ 800 til vinderen.

Tampa Palms Series, resultat

I mandags deltog Steen Tinning i Ritz-Carlton Series, og efter en runde i +3 blev han delt nr. 27. Spence Fulford og Sebastian Mark var bedst med runde i -4, og Fulford vandt efter omspil.

Ritz-Carlton Series, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk