Amerikanerne er igen favoritter mod det internationale hold i Presidents Cup, men i hulspil kan alting ske, og discovery+ (samt GOLFTV og til dels også Eurosport 2, red.) sender alle slag fra den 14. udgave af Presidents Cup. De bedste europæiske kvinder, deriblandt to danskere, er i Irland, til Women’s Irish Open, og alle fire runder sendes direkte på discovey+.

Begge turneringer kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

Det er tre år siden, der sidst blev spillet Presidents Cup, men nu er matchen mellem USA og det internationale hold tilbage, og for første gang skal der spilles på Quail Hollow, som har været vært for både PGA Championship i 2017 samt den årlige Wells Fargo Championship.

Presidents Cup spilles, modsat Ryder Cup, over fire dage fra torsdag til søndag, med en session á fem matcher de første to dage inden der lørdag spilles to sessioner fra kl. 13.00 dansk tid, og så 12 singler søndag.

USA kommer med et skræmmende stærkt hold med verdens nummer et, Scottie Scheffler, i front, Patrick Cantlay, Xander Schauffele, Justin Thomas, Will Zalatoris og Collin MOrikawa er alle i verdens top-10. Derudover får Max Homa sin Presidents Cup debut. Homa vandt søndag sæsonpremieren på PGA Tour, og har tidligere vundet på Quail Hollow.

.
.

Det internationale hold føres an af Hideki Matsuyama, samt Sungjae Im, Joohyung Kim og Adam Scott. I alt er der 14 Presidents Cup debutanter blandt de 24 spillere.

De danske kvinder jagter endnu en topplacering i Irland

Smilla Sønderby og Nicole Broch Estrup spiller med i den stærkt besatte Women’s Irish Open, hvorfra discovery+ (og GOLFTV) sender alle fire dage. Torsdag fra 14.30 – 17.30, og fredag til søndag fra 15.00 – 18.00.

Både Sønderby og Broch Estrup var med fremme i sidste uge i Frankrig, så formen hos begge danskere er god, og troen på endnu et godt resultat er derfor til stede.

Danskerne skal blandt andre op mod sæsonens helt store spiller på LET, Linn Grant, og et par af  Grants svenske kollegaer, Johanna Gustavsson og Lisa Petterson.

Presidents Cup kan følges på discovery+ (og GOLFTV og Eurosport 2, red.)

Torsdag den 22.9.: 18.30 – 00.00
Fredag den 23.9.: 17.30 – 00.00
Lørdag den 24.9.: 13.00 – 00.00
Søndag den 24.9.: 18.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.