PopulærtPGA TourTiger undskylder for tampon-joke (hvis nogen er krænket)

Tiger undskylder for tampon-joke (hvis nogen er krænket)

Tiger Woods gør i denne uge comeback på PGA Tour, og som altid er der meget fokus på ham. Også udenfor banen, da nogle har følt sig krænket over, at han under første runde gav en tampon til medspilleren Justin Thomas. Det var bare sjov mellem venner, siger Tiger.

På 9. hul i første runde havde Tiger slået et længere drive end Justin Thomas, og man kunne på tv se, at Tiger gav en tampon til Justin Thomas. På den måde skulle Tiger antyde, at Justin Thomas “spillede som en pige”, hvilket efterfølgende gik viralt på sociale medier. Kvindegrupper er krænket kan man bl.a. læse på tmz.com, nogle kalder Tigers joke for dum og umoden, mens andre har svært ved at se det morsomme i at give en tampon. Og så er der sikkert også dem, der synes det er meget morsomt.

Tiger blev spurgt til episoden efter sin anden runde, og han undskylder hvis nogen føler sig krænket! Tiger undskylder således som sådan ikke direkte for selve episoden, da han så kunne starte sin sætning med en undskyldning, men han undskylder hvis nogen  er blevet fornærmet.

– Det var meningen det skulle være sjov, men åbenlyst er det ikke gået sådan. Det var ikke for at fornærme nogen, men blot sjov mellem venner. Jeg undskylder, hvis jeg på nogen måde har fornærmet nogen. Det var ikke hensigten, og vi laver sjov med hinanden hele tiden, sagde Tiger på sit korte pressemøde efter anden runde.

Tiger spillede tre majors i 2022, og Genesis Invitational er Tigers første regulære PGA Tour turnering (ikke-major) siden han kørte galt i februar 2021.

Tiger ligger til at klare cuttet

Tiger gik første runde i -2 efter tre afsluttende birdies, men i anden runde gik han +3 efter tre bogeys på de sidste 4 huller.

14 spillede nåede ikke at færdigspillet anden runde, men som nr. 60 i +1 ligger Tiger til at klare cuttet til finalerunderne på Riviera Country Club.

Max Homa fører i -10 foran Keith Mitchell, Jon Rahm og Lee Hodges i -9.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

The Genesis Invitational, leaderboard

Tiger Woods – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk