PGA Tour ChampionsTiger og Charlie Woods er igen hovednavnene i PNC Championship

Tiger og Charlie Woods er igen hovednavnene i PNC Championship

Siden de var med første gang, har al fokus været på Tiger Woods og hans søn Charlie i PNC Championship, og sådan bliver det helt sikkert også i år. De var ved at vinde i deres debut, og nu hvor Charlie er blevet ældre, og Tiger selv spiller for fuld kraft må de regnes blandt favoritterne.

Hele turneringen kan ses på discovery+ og Eurosport med danske kommentatorer.

Tiger Woods og hans søn er igen i år til start i PNC Championship, og efter det spil som Charlie Woods har vist de foregående år, og også når han spiller for sin Highschool, så bliver det spændende at se om de kan vinde turneringen i år. De var tæt på for to år siden hvor de sluttede på andenpladsen, to slag efter John Daly og hans søn.

PNC Championship spilles som en Scramble turnering over to runder, hvor en professionel har sin søn, far eller et andet familiemedlem. Ud over Tiger og Charlie Woods, er de forsvarende mestre Vijay Singh, og hans søn med, det samme er vinderne fra 2020 Justin Thomas og hans far Mike. Annika Sörenstam har sin søn, Mike med, mens Nelly Korda har taget sin far Petr, den tidligere tennisstjerne, med til turneringen i Florida.

I alt er 20 par med i denne uge, og discovery+ og Eurosport sender hele fem timer direkte fra både lørdagens og søndagens runder. Desuden kan man fredag på discovery+ se med fra ProAm-delen af turneringen.

Udover de nuværende PGA og LPGA-profiler spiller Lee Trevino, David Duval og Nick Faldo med, ligesom den firedobbelte vinder af turneringen Bernhard Langer er med igen. Han har vundet med to af sine sønner, og i år er det igen Jason, som han vandt med i 2019, der er han makker. Med så mange stjerner og den sædvanlige gode stemning, så bliver det helt sikkert et par underholdende dage på Ritz-Carlton Golf Club.

The PNC Championship kan følges på discovery+
  • Fredag den 15.12.: 18.00 – 20.30 (ProAm)
  • Lørdag den 16.12.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 17.12.: 17.30 – 22.30

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk