AnbefaletMcIlroy: - Jeg har fundet en partner for de næste 20 år

McIlroy: – Jeg har fundet en partner for de næste 20 år

Rory McIlroy og rookien Thomas Pieters var et stærkt ubesejret makkerpar under Ryder Cup, hvor de vandt alle tre matcher, som de spillede sammen.

– Jeg har en partner for de næste 20 år. Jeg vil ikke lade andre få ham, sagde 27-årige McIlroy på pressemødet efter nederlaget til USA på 17 – 11 og lagde armen om Pieters.

Pieters blev topscorer for Europa
24-årige Thomas Pieters blev europæisk topscore med 4 point i 5 matcher. I fredagens første foursome tabte Pieters og Westwood 5&4 til Dustin Johnson og Matt Kuchar. Rory McIlroy og Andy Sullivan tabte 1op til Phil Mickelson og Rickie Fowler.

Thomas Pieters under Ryder Cup 2016
Thomas Pieters under Ryder Cup 2016

I four-ball vandt McIlroy og Pieters 3&2 over Dustin Johnson og Matt Kuchar. Lørdag vandt de deres foursome 4&2 over Rickie Fowler og Phil Mickelson inden de vandt deres fourball 3&1 over Brooks Koepka og Dustin Johnson.

I singlerne tabte McIlroy 1op til Patrick Reed, mens Pieters vandt 3&2 over J.B. Holmes.

Ryder Cup, resultat

Phil Mickelson, Rickie Fowler, Thomas Pieters og Rory McIlroy under Ryder Cup 2016
Phil Mickelson, Rickie Fowler, Thomas Pieters og Rory McIlroy under Ryder Cup 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk