Den tidligere Europatour-spiller har fået opgaven at skaffe flere medlemmer og øge omsætningen på Lyngbygaard Golf efter Michael Christensens afgang.

Selv om golfbag’en er inden for rækkevidde på chefkontoret, bliver det ikke til mange golfrunder i den nærmeste fremtid for den 41-årige tidligere Europatour-spiller, Thomas Nørret, der netop er ansat som afløser for den administrerende direktør, Michael Christensen, der fratrådte 1. september.

Thomas Nørret har siden 1. februar i år været ansat samme sted som salgs- og marketingchef og har været konstitueret i direktørjobbet siden Michael Christensens fratræden. Thomas Nørret bliver boende i fødebyen Kolding sammen med hustruen Mette og de tre børn på 15, 13 og 9 år. Siden 1999 har Nørret været professionel golfspiller på både European Tour, Challenge Tour og Ecco Tour – dog afbrudt af perioder i andre funktioner inden for golfsporten.

– Jeg tager enkelte af mine tidligere opgaver med mig ind i jobbet, men ellers bliver det min primære opgave at sammensætte organisationen, så den kommer til at fungere optimalt for Lyngbygaard Golf med virkning fra 2016-sæsonen, siger Thomas Nørret.

– Lyngbygaard Golf skal fortsat være et golfcenter med kvaliteten i højsædet på alle parametre, men vi vil i de kommende år have særlig fokus på væksten og gerne øge medlemstallet fra det nuværende 770. Vi vil også satse på at øge omsætningen med større company days, lige som vi gerne vil øge antallet af medlemskaberne til 9-hullersbanen, siger den nye direktør.

.
.

Thomas Nørret har bl.a. ledererfaring fra et job som sportschef i SønderjyskE, og han ser gerne, at Lyngbygaard Golf også næste år bliver vært for Northside Charity Challenge, der er en afdeling af den danske Ecco Tour på third level-niveau.

Ny restauratør
Lyngbygaard Golf har i indeværende sæson også ansat en ny restauratør i skikkelse af Martin Poulsen, der får ansvaret for ”No 19” med et personale på tre personer i køkkenet og otte i restauranten, der for første gang vil være åben i vinterperioden torsdag, fredag og lørdag.

Desuden skal der fremover satses på at øge omsætningen med flere møder og selskabelige arrangementer, så lokalerne udnyttes optimalt. På menukortet vil der være både frokostretter og middage af høj kvalitet, men i et prisleje, der er attraktivt for både golfspillerne og andre gæster.

www.lyg.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.