Leif Nyholm fra V Sport Golf talte med Thomas Bjørn om fremtiden efter Bjørn missede cuttet i AVIV Dubai Championship. Selvom 50-årige Bjørn drømmer om den amerikanske PGA Tour Champions senior tour, så vil han ikke spille Tourskole.

Efter anden runde i Dubai erkendte Thomas Bjørn, at spillet ikke var godt nok, og at han ikke har trænet nok. Han har manglet motivationen, og den skal han have genfundet henover vinteren.

Næste år forventer Thomas Bjørn at spille Europa Tour golf i starten af året i Mellemøsten, og når så Legends Tour sæsonen begynder. vil han spille mere der. Han håber også at få nogle invitationer til PGA Tour Champions turneringer, men har ikke tilmeldt sig Tourskolen.

– Jeg begynder ikke at spille Tourskole, når jeg er 50 år gammel, siger Thomas Bjørn, der aldrig i sin karriere har spillet en Tourskole – og heller ikke vil starte nu.

PGA Tour Champions Tourskolen blev aflyst i 2020 pga, COVID-19. Der er blot fem spillere som får et kort via Tourskolen, og i december 2019 var Thongchai Jaidee og Robert Karlsson blandt de fem, som fik kortet.

.
.

First Stage af årets PGA Tour Champions Tourskole spilles i disse uger inden finalen med 78 deltagere spilles fra den 7. – 10. december.

– Må gribe chancen når den er der

Det er svært at komme ind på PGA Tour Champions, medmindre man har spillet meget på PGA Tour med gode resultater.

Det er i øvrigt også svært at komme på Legends Tour i Europa, medmindre man har spillet på Europa Touren, og Thomas Bjørn har det da også fint med deres regler, som han ikke klager over. Men han vil gerne spille på PGA Tour Champions, og vil forsøge at gribe chancen, når den er der og måske få et kort ved at vinde en turnering.

Hvis man har en Facebook konto kan man se hele interviewet på V Sport Golfs Facebook side her.

Har klaret to cuts på Europa Touren i år

Thomas Bjørn har spillet 12 Europa Tour turneringer denne sæson, hvor han blot har klaret to cuts og tjent 16.775 € for en 67. plads i Betfred British Masters og en 31. plads i Made in HimmerLand presented by FREJA. Begge blev spillet i maj.

En sejr og en 3. plads i fire senior tour turneringer

Det er gået meget bedre i de fire senior tour turneringer han har spillet. Thomas Bjørn med 15 Europa Tour sejre op CV’er, tre Ryder Cups og vindende Ryder Cup 2018 kaptajn fyldte 50 år i februar.

Han debuterede på PGA Tour Champions med en 45. plads i Insperity Invitational, mens han på Legends Tour er blevet nr. 3 i Farmfoods European Legends Links Championship, nr. 11 i The Senior Open Presented by Rolex og han vandt Irish Legends presented by the McGinley Foundation.

Legends Tour finalen udsat pga. corona

Thomas Bjørn skulle have afsluttet året med Legends Tour sæsonfinalen MCB Tour Championship fra den 10. – 12. december, men som følge COVID-19 er finalen udsat til marts 2022.

Thomas Bjørn – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.