Thomas Bjørn vandt Hero Challenge Dubai

Som optakt til sæsonfinalen DP World Tour Championship blev der spillet Hero Challenge på Topgolf Dubai, og det med Thomas Bjørn som vinder.

Thomas Bjørn er ikke kvalificeret til sæsonfinalen, men inviteret med til at spille mod Marcus Armitage, Min Woo Lee og Danny Willett. Alle er Callaway spillere, og Topgolf er i øvrigt også ejet af Callaway.

På Topgolf Dubai ved siden af Emirates Golf Club lavede Thomas Bjørn flest point, som det kan ses i videoen ovenfor, der er den samme times sending, som kunne ses på V Sport Golf og Viaplay Total tirsdag aften.

De fire spillere fik 20 bolde hver fordelt på fire runder med fem bolde i et Topshot Advanced spil. Med præcision til forskellige afstande skulle de optjene point, og inden de to sidste bolde havde Thomas Bjørn sikret sig sejren.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.