PGA Tour ChampionsThomas Bjørn spiller på PGA Tour Champions i denne uge

Thomas Bjørn spiller på PGA Tour Champions i denne uge

PGA Tour Champions er i Marokko, hvor de fra torsdag til søndag spiller Trophy Hassan II, og det er med Thomas Bjørn blandt de 66 spillere i feltet. Sideløbende spilles LET turneringen Lalla Meryem Cup med Nicole Broch Estrup og Sofie Kibsgaard Nielsen blandt de 108 spillere.

Begge turneringer spilles på Royal Golf Dar Es Salam, men hvor herrerne spiller Red Course, så spillerne kvinderne på Blue course.

Thomas Bjørn, der søndag fyldte 53 år, er med på en sponsorinvitation, og turneringen kan ses direkte på discovery+ fra torsdag til søndag. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

DP World Tour turnering fra 2010 – 2019

Mange husker sikkert Trophy Hassan II som en DP World Tour turnering, og det var det også fra 2010 og frem til 2019, hvor Jorge Campillo vandt. Der var ingen turnering i 2020 og 2021 pga. Covid-19.

Det var annonceret, at Trophy Hassan II fra 2022 skulle være en PGA Tour Champions turnering, men det blev udsat til 2023 hvor Stephen Ames vandt. Han er med for at forsvare sin titel, og kommer i topform efter han i weekenden vandt Chubb Classic.

Den 48. udgave af Trophy Hassan II

Det er den 48. udgave af Trophy Hassan II, der blev spillet første gang i 1971, mens det er den 27. udgave af Lalla Meryem Cup, hvor Maja Stark er forsvarende mester.

Oprindeligt var kvindeturneringen, der blev spillet første gang i 1993, med et begrænset felt, men siden 2010 har det været en LET turnering med fuldt felt. Som nævnt er Nicole Broch Estrup og Sofie Kibsgaard Nielsen med i år.

Trophy Hassan II, leaderboard

Lalla Meryem Cup, leaderboard

Maja Stark efter sejren i Lalla Meryem Cup 2023 – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk