PopulærtLadies European TourMaja Stark vandt Lalla Meryem Cup - seks sejre på 17 måneder

Maja Stark vandt Lalla Meryem Cup – seks sejre på 17 måneder

23-årige Maja Stark vandt Lalla Meryem Cup, hvilket var hendes sjette LET sejr vundet på 17 måneder.

Nicole Broch Estrup var på 2. pladsen efter -4 i første runde, men +7 i anden runde sendte hende tilbage til en 23. plads i +3 inden tredje og sidste runde. Den gik hun i -2, hvilket gav en 19. plads i +1.

Efter runder i +12 og par var Amalie Leth-Nissen fire slag fra at klare cuttet på Royal Golf Dar Es Salam, Blue Course, i Marokko.

Nicole Broch Estrup – Foto: Tristan Jones / LET

Tidligere blev LET turneringen spillet sideløbende med en DP World Tour turnering men, nu er Trophy Hassan II blevet til en PGA Tour Champions turnering, som blev vundet af Stephen Ames.

Maja Stark vandt for sjette gang

Inden finalerunden førte Maja Stark i -8 foran sidste uges vinder Aditi Ashok i -6.

Maja Starks veninden Linn Grant, der var den første til at tiljuble hende med vand efter sejren, lagde lidt pres på, men med en runde i -4 vandt Maja Stark en sikker sejr i -12 foran Linn Grant i -8 og Aditi Ashok i -7.

Albane Valenzuela blev nr. 4 i -6 foran Jana Melichova og Ana Pelaez Trivino i -3.

Komet- karriere på LET og LPGA

Maja Stark blev professionel i august 2021, og har siden imponeret stort. Det kan man også sige hun var som amatør med bl.a. flere sejre med det svenske landshold og en 13. plads i US Women’s Open 2020 og en 16. plads i 2021.

Hun vandt PGA Championship by Trelleborgs Kommun på LET Access Series i sin anden turnering som professionel, og vandt også den tredje, hvilket var Creekhouse Ladies Open på LET. Derefter vandt hun også Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, og dermed vandt hun to af de første fem LET turneringer hun spillede som professionel.

I maj 2022 vandt hun Women’s NSW Open og derefter Amundi German Masters i juli. I august 2022 vandt hun ISPS Handa World Invitational presented by AVIV Clinics, som også var tællende til LPGA, så på under 1 år vandt hun fem LET sejre og en LPGA sejr. Hun har således også et LPGA kort i år, hvor hun blev nr. 2 i sæsonpremieren Hilton Grand Vacations Tournament of Champions.

Lalla Meryem Cup, resultat

Amalie Leth-Nissen – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk