PGA Tour ChampionsThomas Bjørn blev nr. 4, da Ernie Els vandt igen på PGA...

Thomas Bjørn blev nr. 4, da Ernie Els vandt igen på PGA Tour Champions

Thomas Bjørn opnåede endnu et flot resultat på den amerikanske PGA Tour Champions for spillere over 50 år, da han blev nr. 4 i American Family Insurance Championship, som Ernie Els vandt. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Med runder i -3, -2 og -3 blev Thomas Bjørn nr. 4 i -8, og det ser bedre og bedre ud for ham ift. at få et fuldt kort næste år. I år spiller han på invitationer og gode resultater, som giver adgang til flere turneringer.

Ernie Els vandt for anden uge i træk

Ernie Els og den forsvarende mester Steve Stricker sluttede i -12 inden Ernie Els vandt med en par på første omspilshul. 54-årige Ernie Els vandt Principal Charity Classic i sidste uge, og er nu oppe på fem PGA Tour Champions sejre.

Cameron Percy blev nr. 3 i -9, mens Thomas Bjørn delte 4. pladsen i -8 med Doug Barron og Stephen Ames i -8.

American Family Insurance Championship, resultat

Thomas Bjørn med Jerry Kelly i baggrunden under American Family Insurance Championship 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk