I dag, onsdag den 21. august, skal Thorbjørn Olesen for retten i England, da han er tiltalt for seksuelt overgreb, fuldskab og vold ombord på et British Airways fly, da han rejste fra USA til London efter WGC – FedEx St. Jude Invitational.

Den alvorlige sag fik Europa Touren til at suspendere ham, så han er blevet slettet fra Race to Dubai ranglisten og kategori-listen over medlemmer.

Thorbjørn er sponseret af en række globale virksomheder, og de følger utvivlsomt sagen, men ønsker ikke at udtale sig om de alvorlige anklager mod Thorbjørn.

Thorbjørn er sponseret af Nike, Rolex, ISPS Handa, BMW og Titleist, som 19hul.dk har kontaktet.

Rolex og Titleist ønsker ikke at kommentere sagen, mens Nike og ISPS Handa ikke har svaret på vores henvendelse. Kun BMW har ønsket at komme med en skriftlig udtalelse:

– BMW Group er opmærksom på situationen omkring Thorbjørn Olesen, og følger udviklingen. Da sagen er igangværende, kan vi ikke komme med yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, skriver BMW i en mail til 19hul.dk.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.