Med en alvorlig anklage om seksuelt overgreb, fuldskab og vold, er Thorbjørn Olesen blevet suspenderet af Europa Touren. Han er derfor blevet fjernet fra Race to Dubai ranglisten, ligesom han ikke længere står som medlem af Europa Touren!

Det er sjældent, at en spiller suspenderes af Europa Touren, som dog bekræfter overfor 19hul.dk, at det er normal procedure, at fjerne en spiller fra ranglister mv. ved, når man er suspenderet. At Thorbjørn er blevet slettet, er således ikke et udtryk for, at Europa Touren allerede har fældet dom over ham.

Ser man på denne uges Race to Dubai rangliste, ville Thorbjørn være nr. 62 på ranglisten, men han er blevet fjernet så andre spillere er rykket frem.

Thorbjørn er også blevet fjernet fra listen over Europa Tour medlemmer (Exemption Categories), hvor han som vinder af Rolex Series turneringen Italian Open 2018 eller ville være i kategori 2. Han står dog fortsat på Career Money List med en samlet Europa Tour indtjening på 11,2 mio. €.

Se Exemption Categories listen på europeantour.com her.

Thorbjørn skal i retten onsdag den 21. august

Metropolitan Police Service, også kendt som Scotland Yard, har tidligere bekræftet overfor 19hul.dk, at der er rejst tiltale mod Thorbjørn Olesen, og at han skal møde i Uxbridge Magistrates’ Court i morgen, onsdag den 21. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.