Challenge TourSyv danskere klar til weekenden i Aalborg

Syv danskere klar til weekenden i Aalborg

Der er masser af rødhvide flag på leaderboardet i weekenden. Hele syv danskere klarede cuttet og bedst af dem er Mads Søgaard.

Andendagen ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel bød igen på udfordringer for spillerne. Det blæste det meste af dagen, og i løbet af formiddagen var der også kraftig regn, der gjorde det svært for spillerne.

Trods forholdene så blev der scoret godt på Aalborg Golf Klubs bane, og dagens bedste score stod Mads Søgaard for, da han kom ind i 66 slag, fem under par. Søgaard er samlet fem under par på en delt niendeplads inden weekendens to finalerunder, og det passer Ikast spillere godt at spille i Danmark.

– Jeg synes det er rigtig dejligt og være herhjemme, jeg har haft lidt familie med ude og kigge, så det er jo som man kender det fra amatørdagene, at de er med ud og støtte, så det er en god følelse, sagde han efter runden.

Aaron Rai - Foto: Made in Denmark Challenge
Aaron Rai – Foto: Made in Denmark Challenge

Mads Søgaard har spillet de to første runder med Aaron Rai fra England, og englænderen har fundet sig godt tilrette i Aalborg. Torsdagens 65’er blev fulgt op af en runde i 68 slag, og med samlet ni under par er han nu alene i front.

– Jeg spillede solidt igen i dag, og holdt fejlene væk, sagde Rai, der håber, at han kan fortsætte det gode spil de næste dage.

Rai er et enkelt slag foran Jack Senior og John Hahn, mens fire spillere er yderliggere et slag efter, så det er helt tæt i toppen af leaderboardet.

Seks danskere på jagt i weekenden
Ud over Mads Søgaard løste seks danskere billet til weekenden, og på 27. pladsen finder vi nyprofessionelle Philip Ulveman Juel-Berg. Søllerød spilleren er netop blevet færdig med college i USA, og har taget hul på en professionel karriere, som han indledte på ECCO Tour for fire uger siden med en andenplads i Silkeborg, og nu har han så klaret cuttet i sin første turnering på Challenge Tour.

På en delt 36. plads finder vi tre danskere, Andreas Hartø, Martin Ovesen og Martin Simonsen, og den mest rutinerede af de tre, Andreas Hartø, spillede sig med en runde i 68 slag hele 56 pladser frem i feltet, så han var naturligvis tilfreds efter runden.

– Jeg spillede rigtig fint, jeg puttede faktisk for birdie på alle huller, så det var fint i svære betingelser, fortalte Andreas Hartø efter runden, der dog har svært ved at sætte ord på sine forventninger til weekenden.

– Tre under ser selvfølgelig godt ud på scorekortet, men spillet er ikke rigtig godt, mit bundniveau er for lavt i øjeblikket, men jeg håber da på at kunne spille ig længere frem i feltet, sagde den populære dansker.

De sidste danskere der er med i weekenden er Jesper Gunder fra Brønderslev og så Aalborg Golf Klubs egen Kasper Estrup.

Made in Denmark Challenge – by Ejner Hessel, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk