PopulærtLPGASuveræn LPGA sejr og rekord efter 62'er

Suveræn LPGA sejr og rekord efter 62’er

Efter en forrygende finalerunde i -10 vandt Sei Young Kim en overbevisende sejr i JTBC Founders Cup foran Lydia Ko på 2. pladsen.

Efter tredje runde var Sei Young Kim på en delt 2. plads, men efter en 62’er vandt hun i -27 foran Lydia Ko i -22 og Jacqui Concolino i -20.

Megan Khang, Brooke M Henderson, Paula Creamer, Stacy Lewis og Eun-Hee Ji delte 4. pladsen i -19.

Tangering af LPGA rekord for bedste vinderscore
Vinderscoren i -27 er en tangering af LPGA rekorden for den laveste score over fire runder. Hidtil var Annika Sörenstam ene om at have rekorden i -27, hvilket var scoren, da hun vandt Standard Register Ping 2001.

JTBC Founders Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk