PopulærtLPGASuveræn LPGA sejr og rekord efter 62'er

Suveræn LPGA sejr og rekord efter 62’er

Efter en forrygende finalerunde i -10 vandt Sei Young Kim en overbevisende sejr i JTBC Founders Cup foran Lydia Ko på 2. pladsen.

Efter tredje runde var Sei Young Kim på en delt 2. plads, men efter en 62’er vandt hun i -27 foran Lydia Ko i -22 og Jacqui Concolino i -20.

Megan Khang, Brooke M Henderson, Paula Creamer, Stacy Lewis og Eun-Hee Ji delte 4. pladsen i -19.

Tangering af LPGA rekord for bedste vinderscore
Vinderscoren i -27 er en tangering af LPGA rekorden for den laveste score over fire runder. Hidtil var Annika Sörenstam ene om at have rekorden i -27, hvilket var scoren, da hun vandt Standard Register Ping 2001.

JTBC Founders Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk