PopulærtPGA TourStricker fører og Spieth er med i weekenden

Stricker fører og Spieth er med i weekenden

Steve Stricker og Will MacKenzie deler føringen inden finalerunderne af Valspar Championship. Jordan Spieth er forsvarende mester, og kæmpede sig videre til weekenden.

49-årige Stricker gik én af dagens bedste runder i -5, mens MacKenzie var rundt i -4. De to fører i -5, foran Daniel Berger, Graham DeLaet og Bill Haas i -4. Retief Goosen er blandt seks spillere på en delt 6. plads i -3.

Patrick Reed, der gik første runde i par, var -4 efter 5 huller. Det endte dog med en runde i -1, så han deler 15. pladsen i -1 med bl.a. Matt Kuchar, Charl Schwartzel og Henrik Stenson.

Louis Oosthuizen og Danny Willett deler 24. pladsen i par.

Jordan Spieth
Jordan Spieth

Spieth rykkede 74 pladser frem
Jordan Spieth begyndte dagen som nr. 117 i +5. Med en runde i -3 rykkede han 74 pladser frem til en 43. plads i +2, som han bl.a. deler med Branden Grace.

Bradley og Kaymer missede cuttet
Efter første runde var Keegan Bradley på en delt førsteplads i -4. Efter bl.a. tre dobbeltbogeys gik Bradley dog anden runde i +8, så han missede cuttet som nr. 72 i +4.

Martin Kaymer var nr. 8 i -1 efter første runde, men missede ligeledes cuttet i +4.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Valspar Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk