PopulærtPGA TourStricker fører og Spieth er med i weekenden

Stricker fører og Spieth er med i weekenden

Steve Stricker og Will MacKenzie deler føringen inden finalerunderne af Valspar Championship. Jordan Spieth er forsvarende mester, og kæmpede sig videre til weekenden.

49-årige Stricker gik én af dagens bedste runder i -5, mens MacKenzie var rundt i -4. De to fører i -5, foran Daniel Berger, Graham DeLaet og Bill Haas i -4. Retief Goosen er blandt seks spillere på en delt 6. plads i -3.

Patrick Reed, der gik første runde i par, var -4 efter 5 huller. Det endte dog med en runde i -1, så han deler 15. pladsen i -1 med bl.a. Matt Kuchar, Charl Schwartzel og Henrik Stenson.

Louis Oosthuizen og Danny Willett deler 24. pladsen i par.

Jordan Spieth
Jordan Spieth

Spieth rykkede 74 pladser frem
Jordan Spieth begyndte dagen som nr. 117 i +5. Med en runde i -3 rykkede han 74 pladser frem til en 43. plads i +2, som han bl.a. deler med Branden Grace.

Bradley og Kaymer missede cuttet
Efter første runde var Keegan Bradley på en delt førsteplads i -4. Efter bl.a. tre dobbeltbogeys gik Bradley dog anden runde i +8, så han missede cuttet som nr. 72 i +4.

Martin Kaymer var nr. 8 i -1 efter første runde, men missede ligeledes cuttet i +4.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Valspar Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk