Torsdag starter StjerneGolf i HimmerLand, og herefter følger tre dage med golf, gallafest, auktioner og mere golf. Alt sammen til fordel for syge og sårbare børn samt deres familier.

Det er 21. gang KidsAid afvikler StjerneGolf, og igen i år bakker en stribe kendte danskere op om arrangementet. Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst, Lars Christiansen, Tom Kristensen, Uffe Holm, Carsten Bang, Claus Elming og selveste Rasmus Højgaard er blandt de mange kendte danskere, som de i alt 52 firmahold kan få som deres stjernemakker under fredagens populære golfmatch. Alt er udsolgt, og efter golfen ventes op mod 450 deltagere ved fredag aftens store indsamlingsshow og gallamiddag, hvor der samles rigtigt mange penge ind til KidsAid.

– Jeg er stolt og taknemmelig for, at KidsAid efter et par besværlige Corona-år stadig nyder så massiv opbakning fra både stjerner og virksomheder. StjerneGolf er blevet til en fantastisk tilbagevendende flerdags-event og meget mere end jeg turde drømme om, da vi i 2001 for første gang afviklede velgørenhedsgolf for stjernerne, siger KidsAid stifter og bestyrelsesformand, Søren Bach og fortsætter:

– Der er rigtigt mange børn, som har brug for unikke oplevelser i en hård hverdag med sygdom, hospitalsbesøg, medicin og adskillelse fra familie og venner, så jeg håber meget, at vi kan slå indsamlingsrekorden for StjerneGolf.

Med i alt 450 deltagere fredag aften og mere end 200 golfspillere fredag, danner HimmerLands faciliteter de perfekte rammer for StjerneGolf, og i HimmerLand er der også glæde over samarbejdet med KidsAid.

.
.

– Vi er rigtigt glade for at lægge græs til StjerneGolf og for at bidrage til det store arbejde, KidsAid gør for syge og sårbare børn og deres pårørende. StjerneGolf har udviklet sig til meget mere end en golfturnering, og med vores faciliteter rundt om de to golfbaner, føler vi, at vi sammen med KidsAid kan give deltagerne ved StjerneGolf den optimale oplevelse ift. gastronomi, overnatning, galla og koncertoplevelse, så de får lyst til at donere en masse penge til KidsAid, siger CEO i HimmerLand, Mette Ravn.

– Det kan godt være, vi kun er i midten af maj, men vores fantastiske greenkeepere og golfteam har igen tryllet, så de to baner står knivskarpt. Der venter de 200 golfspillere en lækker golfoplevelse, garanterer HimmerLands golfchef, Thomas Nielsen.

Felix Smith og Adam Duvå Hall er værter for fredag aftens store galla- og indsamlingsshow, hvor en række danske musikere og bands står for underholdningen.

I 2021 blev der indsamlet 2,3 millioner kroner til de syge og sårbare børn, og forhåbningen er at komme tæt på eller overstige det beløb i år.

Der er gratis adgang for tilskuere lørdag i HimmerLand, hvor de mange kendisser dyster om at vinde årets StjerneGolf-turnering på Europa Tour banen, New Course. Det bliver sjovt!

Kasper Hjulmand og Felix Smith – Foto: KidsAid / PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.