Se baneguide for Southern Hills – vært for US PGA Ch’ship 2022

Der er mange træer i spil på Southern Hills Country Club, som er vært for US PGA Championship 2022.

I drone-videoen ovenfor gennemgår Golf Digest bane-arkitektur redaktøren Derek Duncan hele banen hul for hul. På klubbens hjemmeside er der billeder og en kort beskrivelse af hvert hul; www.southernhillscc.com/course-tour

Vil man fordybe sig endnu mere i designet og de enkelte huller, så har Golfweek en meget detaljeret baneguide, som præsenteres i samarbejde med StrackaLine, der er specialiseret i at lave baneguides. Her er der også detaljerede tegninger med niveauforskelle for alle greens.

Southern Hills i Tulsa Oklahoma er designet af Perry Maxwell oi1936 og senest renoveret i 2019 af Gil Hanse og Jim Wagner. Det er en privat bane, der er blandt de mest eksklusive i USA.

Tre gange US Open og fire gange US PGA CHampionship

Tre gange har Southern Hills været vært for US Open. Tommy Blot vandt i 1958, Hubert Green i 1977 og Retief Goosen i 2001.

.
.

Det er femte gang man er vært for US PGA Championship med Dave Stockton som vinder i 1970, Raymond Floyd i 1982, Nick Price i 1994 og Tiger Woods i 2007.

Sidste år var bane ført for Senior US PGA Championship der blev vundet af Alex Cejka.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

US PGA Championship teeskilt – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.