Asian TourStephen Gallacher vandt Hero Indian Open

Stephen Gallacher vandt Hero Indian Open

Mens verdenseliten var samlet til WGC – Dell Technologies Match Play blev der også spillet Hero Indian Open på Europa Touren, som blev vundet af 44-årige Stephen Gallacher. I videoen ovenfor ses højdepunkter fra hans finalerunde.

Begge danske deltager klarede cuttet, men var ikke med i topstriden. Joachim B Hansen blev nr. 39 i +3 efter en finalerunde i +4, mens Søren Kjeldsen sluttede som nr. 68 i +12 efter en runde i +5.

Stephen Gallacher vandt første sejr siden 2014

Inden finalerunden delte Callum Shinkwin og Made in Denmark 2017 vinderen Julian Suri føringen i -11 foran Masahiro Kawamura i -9 og Stephen Gallacher i -8.

Med tre birdies på de sidste 4 huller og en finalerunde i -1 endte med at være nok for Stephen Gallacher, der vandt i -9 foran Masahiro Kawamura i -8, mens Jorge Campillo blev nr. 3 i -7.

Julian Suri gik +5 efter bl.a. en 8’er på par-4 hullet 14., så han måtte nøjes med en delt 4. plads sammen med Christiaan Bezuidenhout.

Fjerde sejr på Europa Touren

Det var 44-årige Stephen Gallachers første sejr siden han vandt Omega Dubai Desert Classic 2014, hvor han også var på Ryder Cup holdet.

Stephen Gallacher har vundet fire gange på Europa Touren, da han også vandt Omega Dubai Desert Classic 2013 og Dunhill Links Championship 2004.

Hero Indian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk