Korn Ferry TourStephan Jaeger vandt for femte gang på Korn Ferry Tour

Stephan Jaeger vandt for femte gang på Korn Ferry Tour

Stephan Jaeger vandt Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco på Korn Ferry Tour.

Inden finalerunde førte Stephan Jaeger i -19 foran Cameron Young i -18 og Brandon Wu i -17.

Med en runde i -3 vandt Stephan Jaeger i -22 foran Dan McCarthy og Brandon Wu i -20. Nicholas Lindheim og Justin Lower delte 4. pladsen i -19.

Det var 31-årige Stephan Jaegers femte sejr på Korn Ferry Tour ud af 97 turneringer. Han har tidligere vundet Ellie Mae Classic 2016 efter en 58’er i første runde, BMW Charity Pro-Am og Rust-Oleum Championship 2017 samt Knoxville Open 2018. I 2017-18 og 2019-20 sæsonerne spillede han på PGA Tour.

Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk